UG “går i kjelleren”

I en god periode nå har Ungdomsgruppa drevet og pusset opp i barnehagedelen av bedehuset, dvs. det som tidligere var barnehagen. De av dere som var på Gudstjenesten sist fikk sett litt hvordan det begynner å se ut.

Kristina, Annabel og gjengen har gjort en kjempejobb! Dette blir et fantastisk område for ungdomsarbeidet med kafe/kiosk, oppholdsrom, aktivitetsrom, spille/film-rom, bønnerom, samtalerom, kontorer m.m. Se på tegningene under hvordan vi tenker om dette i dag.

Akkurat nå gjenstår det litt malearbeid og deretter montering. Det nærmer seg veldig slutten på fase-1. Alle som har drevet med oppussning vet at den siste biten er krevende, men det er lys i tunnellen.

Som noen av tegningene viser har Ungdomsgruppa fått litt hjelp til å tenke innredning på deler av lokalet. Innredningen er ikke gratis for å si det slik – så har du anledning til å bidra her setter vi stor pris på det. Du kan gi ditt gode bidrag ved å betale inn til konto 3290 07 75414 (merk med oppussing kjeller) eller bruke Vipps #104525 (UG Kiosken, merk bidraget med “oppussing kjeller” der også)!

Kommende arrangementer: