Litt forsamlingsstatus før sommeren

Temperaturen ute begynner å bli ganske så behagelig, skolene nærmer seg slutten på et nytt semester, bøndene har fått i land førsteslåtten og is-bilen plinger rundt i gatene. Alt dette er sikre tegn på at det nærmer seg sommerferie. Det har vært, og er fortsatt en rar tid, men de fleste kjenner vel på at det skal bli fint med litt ferie.

Interimsstyret og stab for ny bedehusforsamling har jobbet jevnt og trutt videre. Her kommer litt status sånn rett før ferien.

Gudstjenester
Vi har planlagt gudstjenester for høsten. Det er nok enda litt usikkert på hvordan disse skal arrangeres rent praktisk. Informasjon om dette vil komme i god tid før vi starter opp. Datoene er er tilgjengelig i kalenderen. Første gudstjeneste vil være 23. august. I etterkant av gudstjenesten blir det stiftelsesmøte for den nye forsamlingen. Mer informasjon om dette, samt resultater fra undersøkelsene vi hadde noen uker tilbake, kommer i egen sak om ikke så alt for lenge.

I forhold til gudstjenestene legger vi opp til to typer i høst. Det blir en “vanlig” gudstjeneste en gang per måned. Hva vanlig betyr er vi ikke helt sikker på enda, men det skal bli godt gjenkjennelig. Det er usikker på om vi kan arrangere nattverd og lignende. Høstens tema er “Målrettet” og talerne er på plass.

En gang per måned blir det også en gudstjeneste Awana. På denne kommer det til å bli opplegg for barna (Awana) samt ett lettere opplegg for de voksne. Mer om dette kommer også etterhvert.

Mange lurer sikkert på hvorfor vi ikke bare fortsetter med den vanlige frekvensen på alle Gudstjenestene? Det enkle svaret der ligger i vår ressurssituasjon. Forsamlingen er ny og vi har enn så lenge begrenset med ressurser.

Vi er takknemlig for alle som har vært med å arrangere Gudstjeneste i vår og satser på at dere også er med videre.

DNA Samlinger
I høst legger vi opp til to DNA samlinger. De ligger også i kalenderen. Navnet på samlingene kan endre seg, men formålet er at vi som er med i forsamlingen – medlemmene – får bruke kvalitets-tid på å jobbe med viktige spørsmål sammen. Dette blir en fasilitert prosess – dvs. vi får ekstern hjelp til å gjennomføre disse samlingene på en viktig måte.

Da ønsker vi alle en riktig god sommer og gleder oss til et mer normalt fellesskap til høsten igjen.

Kommende arrangementer: