Hilsen fra Åpne Dører

Gudstjenesten den 19. april er avlyst på grunn av restriksjoner i følge med Korona. Planen var at vi skulle får besøk av Åpne Dører denne søndagen som skulle informere mer om både misjonsprosjektet vårt dette semesteret og arbeidet ellers. Fortvil ikke – her kommer en hilsen fra Åpne Dører og Trond Kjartan Michaelsen

https://youtu.be/ZRSzuSkIv8A

Vi fikk høre historien om Leah. I 2018 ble Leah og 109 andre jenter kidnappet fra en internatskole i Dapchi, i nordlige Nigeria. Hun var da 14 år gammel. En måned senere ble de andre jentene løslatt, bortsett fra Leah. De nektet å slippe henne fri, fordi hun ikke ville frasi seg sin kristne tro. Nå har Leah vert i fangenskap i to år. Her er en liten kortfilm om Leah.

Ikke glem å støtte misjonsprosjektet, og bedehuset, selv om vi lever i litt rare tider. Bruk Vipps jevnt og trutt!

Kommende arrangementer: