UG Aprilbasar for India

UG har satt i gang en online basar på Facebooksiden “Ungdomsgruppa Bore Bedehus” til inntekt for misjonsprosjektet i India, med spesielt fokus på Koronahjelp for tiden.

For å bli med på basaren så vippser du til vipps nr 505365 “UG Aprilbasar for India” og for hver 50kr du vippser har du ett lodd i trekningen av mange gevinster. Gevinstene vil bli trukket 1. Mai, og kjørt ut til vinnerne fortløpende dersom de bor i Sandnes/Jæren området. Liste over gevinster finner du lenger nede i artikkelen, flere gevinster vil bli publisert fortløpende på Facebook og Instagram.

I tillegg til vinnersjanse er det også en morsom vri på denne basaren. Etter hvert som vi når forskjellige pengesummer er det forskjellige folk i UG som er nødt å ta på seg forskjellige utfordringer. Liste over dette vil også bli oppdatert fortløpende, og utfordringene vil bli filmet og lagt ut på Facebook og Instagram. Her er noen eksempler:

Når vi har fått inn 3000kr skal Tore Christoffer og Eirik få en iskald bøtte med vann over seg.

5000kr – Sindre og David går fra Sandnes til Klepp

7000kr – Eirik vokser leggene og Tore C klatrer opp i et tre i kleppeloen og lager fuglelyder til tilfeldige forbipasserende.

8000kr – Gerny jogger 5 lange runder i klepeloen

12 000kr – Stig Markus skreller av seg håret

Her er det mulighet for å henge seg på, og dersom du ikke vet hva du vil gjøre kan vi komme med ideer. (send mail til ug.borebedehus@gmail.com)

Gevinster

Dette er noen av gevinstene vi lodder ut. Flere vil bli lagt til i løpet av April.

Indiaprosjektet

Alle inntektene fra basaren går til UGs misjonsprosjekt i India. Akkurat nå er det portforbud i India på grunn av Covid-19 viruset. Det vil si at det er mange indere som ikke har nok mat, og kan heller ikke jobbe for det. De har heller ikke vann eller såpe, og de lever ekstremt tett, slik at smitterisikoen fortsatt er stor, selv om de holder seg hjemme. Hovedprosjektet akkurat nå er å samle inn penger til pakker med mat, såpe og antibac til 100+ familier. En slik pakke koster ca 75 norske kroner. Vi håper å få inn nok slik at vi kan hjelpe enda mer. Utenom driver Edward og Ester (folkene våre i India) både barnehage, der de lærer barna engelsk og grunnleggende hygiene, leirer, de hjelper ensomme enker i nærmiljøet med mat og besøk, og mye mer. Ønsker du mer info om hva vi gjør i India, er det bare å ta kontakt med oss på mail: ug.borebedehus@gmail.com

Kommende arrangementer: