Husk vårens misjonsprosjekt

Semesterets misjonsprosjekt på Bore Bedehus er å støtte arbeidet til Åpne Dører i Nigeria. Dette er et viktig arbeid. Mer informasjon finner du her på hjemmesidene til Åpne Dører i Norge – https://www.opendoors.no/. Informasjonsfilmer fra arbeidet i Afrika finner du her –https://www.opendoors.no/ressurser/filmer/afrika

Våre Gudstjenester er avlyst for en periode. Vi oppfordrer imidlertid forsamlingen til å gi sine gaver til Bore Bedehus og prosjektet som før.

  • Du kan bruke bedehuset sin Vipps 109237 og gi kollekt.  Da deles pengene som vanlig mellom bedehuset og prosjektet.  Det samme kan du gjøre ved å sende penger til 3290 07 70498 som er bedehuset sin konto (merk med kollekt).
  • Dersom du vil gi direkte til Åpne dører har de kto 3060 07 70000 og Vipps “506999”.  Merk gjerne med «prosjekt Bore bedehus» slik at du støtter dette prosjektet.
  • Du kan selvsagt også støtte bedehuset med gaver.  Bruk Vipps eller konto og merk med gave

Kommende arrangementer: