Bestill UG klær her!

Kiosken i UG har tatt initiativ for å bestille inn T-skjorter, gensere og hettegensere med UG sin logo trykket på. Plaggene er komfortable og av god kvalitet, og er kvalifiserte av IEH (Initiativ for Etisk Handel). Pålegging av logotrykket skjer hos Melings AS i Hillevåg. Vi ønsker ikke å drive butikk, UG er til for ungdommene våre. Dermed settes prisen så lavt som mulig for medlemmene i UG.

Av økonomiske grunner (og at det er vanskelig å vite hvilke størrelser og farger folk ønsker) har vi bestemt at i stedet for å bestille inn mange for så å selge dem, tar vi bestilling fra ungdommene først, for så å bestille dem uken etter UG 6. Mars. Da er det også åpent for valg av størrelse og farge. På UG har vi én demo av alle plaggene i str medium dersom du ønsker å prøve ut. Alle plagg er Unisex. Nedenfor ser du info og bilder av våre t-skjorter, hettegensere og collegegensere.

T-skjorte hvit (XS-3XL) Full pris 149kr, Medlemspris 119kr. (10kr ekstra for annen farge) På dette plagget vil logoen uansett være svart, så velger du en veldig mørk farge vil logoen bli mindre synlig. T skjortene er litt store i størrelsen, så dersom du vipper mellom to str. så ville jeg gått for den minste.

Hettegenser hvit (XS-2XL) Full pris 329kr, Medlemspris 299kr. (20kr ekstra for annen farge) På dette plagget vil logoen uansett være svart, så velger du en veldig mørk farge vil logoen bli mindre synlig. Størrelsene her vil jeg si er ganske normale, kanskje litt små.

Ps: Fargekodene på høgre side av bildet kan kun fås i str. S-XXL

Collegegenser sort (S-4XL) Full pris 239kr, Medlemspris 199kr. (20kr ekstra for en annen farge) På dette plagget vil logoen uansett være hvit, så velger du en veldig lys farge, vil logen bli mindre synlig. Størrelsene her virker ganske normale.

Du kan bestille i kiosken på UG 6. Mars, eller på epost til ug.borebedehus@gmail.com (eller bruke skjemaet under) senest 7. Mars. Dersom du allerede har bestilt her eller på UG kan du endre farge/størrelse eller mengde på bestillingen din her på skjemaet under inntil Lørdag 7. Mars. Bestillingen er ikke bindene, og du betaler ikke før du får plagget.

Medlemskap i UG for 2020 koster 100kr, og gir deg medlemspriser i kiosken, stemmerett på årsmøtet, og det gir UG litt ekstra støtte i fra det offentlige. Man kan enten bli medlem i kiosken, eller ved å sende email til oss.

Kommende arrangementer: